En bild på Inleed
En bild på City-Network
En bild på Binero
En bild på Loopia
En bild på Webbdo
En bild på FS-Data
Från 29 kr per mån
Nytänkande webbhotell
Just nu 5 kr första året
Stabilt webbhotell
Från 69 kr/mån
Bäst i test 2009 & 2010
Från 84 kr/mån
Bästa kundsupport
Från 9 kr/mån
Fokus på kunden
Bäst stabilitet
Ett grönt webbhotell
Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell


Domänövervakning

Domänövervakning är ett utmärkt verktyg för dig som har många domäner utspridda på flera webbhotell. Du vet säkert hur lätt det är att missa att förnya en domän för att du glömt betala en faktura eller för att du inte haft råd att betala för dina förnyelser för att de var fler än vad du trodde. Det här är ju inte bra alls, framförallt inte om du tjänar pengar på dina hemsidor.

Om du glömmer att förnya en domän finns det risk att den köps av någon annan, kanske av en person som gör det för att han eller hon ska kunna sälja tillbaka den till dig för dyra pengar. Allt sådant här strul slipper du om du använder dig av domänövervakning.

Därför domänövervakning

Om du använder dig av domänövervakning kan du bevaka och hantera samtliga domäner på ett och samma ställe trots att du har registrerat dina domäner på olika webbhotell. Det är bara att lägga till alla dina domäner i domänövervakningens kontrollpanel och så slipper du sedan att logga in på vartenda webbhotell för att kolla när dina domäner ska förnyas eller när du vill hantera dem.

Du får även en massa andra nyttiga tjänster om du skaffar domänövervakning, så här ser exempelvis några av tjänsterna ut hos domaintowers domänövervakning:

  • Hantering och övervakning av domäner
  • Backlink monitor som gör att du får koll på dina inlänkar. Den avslöjar dåliga länkar som det är bäst att du gör dig av med och gör att du ser när någon har slutat att länka till dig.
  • Rank Tracker som visar hur bra dina sidor rankar i sökmotorerna.
  • Upptidsbevakning som visar hur ofta dina sajter är tillgängliga på nätet,

Vi på Webbhotellforetag.se tycker att domänövervakning är ett verktyg som ingen som har många domäner, och som tjänar pengar på sina hemsidor, borde leva utan.