En bild på Inleed
En bild på City-Network
En bild på Binero
En bild på Loopia
En bild på Webbdo
En bild på FS-Data
Från 29 kr per mån
Nytänkande webbhotell
Just nu 5 kr första året
Stabilt webbhotell
Från 69 kr/mån
Bäst i test 2009 & 2010
Från 84 kr/mån
Bästa kundsupport
Från 9 kr/mån
Fokus på kunden
Bäst stabilitet
Ett grönt webbhotell
Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell


FS Data

FS Data är ett personligt familjeägt webbhotell med ett mycket gott renommé. FS Data har satsat på kvalitet före kvantitet i 15 år och webbhotellet är mycket snabbt, stabilt och säkert. Eftersom FS Data placerar få kunder på varje server får ditt företag ett pålitligt webbhotell med mycket hög prestanda. Din hemsida hittas snabbt och laddas snabbt ner i dina kunders webbläsare. FS Data gör backup på dina filer dagligen, du får ett mycket stort e-postutrymme (25 GB) och supporten är mycket tillgänglig och engagerad.

FS Data har två webbhotellspaket. Ett med 10 GB i utrymme och 150 GB/mån i trafik och ett med 20 GB i utrymme och 300 GB/mån i trafik. Båda paketen räcker långt för de flesta företag. Paketen kostar 149 kr/mån respektive 289 kr/mån. FS Data säger själva att de inte satsar på att vara billigast utan satsar istället på att vara bäst, något som vi inte har några som helst invändningar emot.

Om behöver ett riktig stabilt webbhotell som andas kvalitet ska du vända dig till FS Data. Bättre än så här blir inte ett webbhotell.

Besök FS Data >.>