En bild på Inleed
En bild på City-Network
En bild på Binero
En bild på Loopia
En bild på Webbdo
En bild på FS-Data
Från 29 kr per mån
Nytänkande webbhotell
Just nu 5 kr första året
Stabilt webbhotell
Från 69 kr/mån
Bäst i test 2009 & 2010
Från 84 kr/mån
Bästa kundsupport
Från 9 kr/mån
Fokus på kunden
Bäst stabilitet
Ett grönt webbhotell
Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell Till webbhotell


Fler kunder via hemsidan

I stort sett alla företag har en webbsida idag eftersom man vill att förteget ska synas på nätet. Det är ju så att de flesta som letar efter en vara eller tjänst söker efter den på nätet och inte i telefonkatalogen, den tiden är förbi. Om du verkligen vill att din företagshemsida ska synas på nätet bör du emellertid vidta vissa åtgärder som gör att ännu fler kunder kommer att hitta ditt företag. Nu ska vi på webbhotellforetag.se visa dig hur du gör.

Så ser du till att kunderna hittar din företagshemsida

Använd relevanta sökord och fraser

Krydda texten med sökord som har med företagets varor eller tjänster att göra. Om ditt företag till exempel säljer toalettstolar och handfat och dessutom installerar dem åt kunden kan du använda dig av sökord som ”toalettstolar”, ”installera toalett”, ”handfat” och ”installera handfat”. Det är möjligt att folk som söker på ”installera toalett” vill göra det själva men om de hittar din företagshemsida kanske du i alla fall kan sälja toalettstolen och i bästa fall övertyga kunden om hur svårt det är att göra det själv så att ditt företag får göra det istället. Om du eller någon annan på företaget inte är bra på att skriva eller vet hur man skriver som bäst för nätet kan ni alltid anlita någon som är bra på det.

Använd Google AdWords

Google AdWords är ett mycket slagkraftigt annonsnätverk som gör att din företagshemsida syns på Googles första sida när någon söker på Google med sökord som har med ditt företags produkter att göra. Det är naturligtvis riktigt bra eftersom miljontals människor söker på Google varje dag.

Anlita ett SEO-proffs

Om du vill att din företagshemsida ska hamna bland de första sökträffarna på Google bör du anlita ett SEO-proffs som ser till att företagshemsidan hamnar långt, långt upp på Google. Det finns många företag som erbjuder sådana tjänster. Det kostar förvisso en slant men eftersom du garanterat kommer att få fler kunder när företagshemsidan hamnar högt upp på Google kommer du snabbt att tjäna in dessa pengar. Det är en bra investering som ditt företag kommer att tjäna mycket pengar på.